EET Europarts groeit verder met overname van de Nederlandse distributeur The PoS Company BV

Nieuws
- dinsdag 4 oktober 2016 10:00
EET Europarts groeit verder met overname van de Nederlandse distributeur The PoS Company BV

   
Vier acquisities van PoS distributeurs de afgelopen 11 maanden onderstrepen EET Europarts’ strategische focus op het versterken van haar PoS en Auto-ID business.

    
The PoS Company BV heeft binnen de Benelux een sterke positie inzake POS oplossingen en de distributie van high-endproducten van onder andere Zebra, Star Micronics, EBN System, Datalogic en Honeywell.
     
"Acquisities vormen een belangrijk onderdeel van onze algehele groeistrategie en de laatste jaren ook een belangrijke bijdrage aan onze succesvolle groei op het gebied van PoS en Auto-ID," zegt John Thomas, CEO van de EET Group. "Het is onze ambitie om voor 2020 binnen Europa een marktleidend PoS- en Auto-ID-distributeur te zijn, en deze overname is zeker weer een belangrijke stap in de goede richting.
Met The PoS Company halen we nieuwe competenties in huis en voegen wij bekende merken toe aan ons assortiment – daarnaast verwelkomen wij nog meer specialisten binnen ons Benelux team.”
        
Met de overname zal EET Europarts een toegewijd team aan ervaren en kundige werknemers van The PoS Company in dienst nemen.
       
Managing Director van The PoS Company, Bob Debie, is verheugd met de acquisitie. "De PoS- en Auto-ID- tak van EET Europarts laat de laatste jaren een sterke en efficiënte groei zien, en ik kijk ernaar uit deel uit te maken van deze succesvolle organisatie. Ik ben ervan overtuigd dat EET Europarts’ unieke en effectieve distributiemodel, tezamen met de producten, kennis en competenties die wij als The PoS Company te bieden hebben, helpt onze PoS- en Auto-ID business uit te bouwen."

       
       

Over The PoS Company BV

The PoS Company BV is distributeur van PoS- en Auto-ID-producten en -oplossingen binnen de Benelux. Het portfolio omvat producten als bonnen- en labelprinters, barcodescanners, (touch)screens en PoS-systemen.

Bovendien beslaan de oplossingen meerdere branches waaronder retail, de zorg, logistiek en industrie.