ANNULERINGSFORMULIER CONSUMENTEN

Conform consumentenwetgeving heeft u als consument het recht om een gedane bestelling te annuleren. Dit recht blijft van kracht tot 14 kalenderdagen na ontvangst van het/de bestelde product(en).

Wanneer u als consument via EET een bestelling heeft gedaan, en deze wenst te annuleren, dan verzoeken wij u onderstaande velden in te vullen en te bevestigen.

Order Annulering aanvraag


 *

 *


 *


 *


 *

 * *

 *

 *


 *   Deze velden zijn verplicht

Handige informatie inzake retouren

Voor de snelst mogelijke afhandeling wordt u verzocht gebruik te maken van het online formulier "Vraag een RMA aan". Deze vindt u bovenaan onze website, of hier.

U ontvangt dan van ons een retournummer (RMA) om aan de retourzending toe te voegen – dat bespoedigt onze afhandeling en versnelt terugbetaling.

Houd er rekening mee dat producten BINNEN 7 KALENDERDAGEN na annulering bij ons retour moeten zijn. Is dit niet het geval, dan vervalt daarmee de annulering.

Als verzender bent u verantwoordelijk voor het/de product(en) tot ontvangst in ons magazijn. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. COD- of afhaalzendingen worden niet geaccepteerd.

Producten die aan ons verzonden worden dienen goed verpakt te zijn. Beschadigingen tijdens transport zijn uw verantwoordelijkheid.

  • Producten als processoren, geheugens, harddisks, enz. moeten in een doos verpakt zijn. Beschadiging door ondeugdelijke verpakking kan de productwaarde aanzienlijk doen dalen en resulteert in een vermindering van het te crediteren bedrag tot zelfs 100%.
  • Producten die door ons in antistatische verpakking worden geleverd, moeten dat bij terugkomst nog steeds zijn. Is dit niet het geval, dan kan de productwaarde aanzienlijk dalen en resulteren in een vermindering van het te crediteren bedrag tot zelfs 100%.

Aangezien bij veel producten de originele verpakking essentieel is voor de productwaarde, dienen de producten altijd in de onbeschadigde originele verpakking worden geretourneerd. Het ontbreken van de ORIGINELE VERPAKKING kan de productwaarde aanzienlijk doen dalen en resulteert in een vermindering van het te crediteren bedrag tot zelfs 100%.

Het product kan worden geretourneerd naar dit adres:

EET Europarts

Pegasuslaan 5
1831 Diegem
Belgium
Tel: 02-88 88 901
Fax: 02-40 00 888
info@eeteuroparts.be

Zodra de producten door ons ontvangen en beoordeeld zijn, ontvangt u binnen twee weken terugbetaling van het door u betaalde bedrag, eventueel, en indien van toepassing, verminderd op basis van bovenstaande.