Over ons

 
 
 
 
 
 
 
Read here about EET Group's 
Ethical Guidelines

EET Europarts is de grootste Europese distributeur op het gebied van videosurveillance, spareparts en accessoires voor computers, printers en mobiele telefoons. 
 
De kernactiviteiten beslaan zeven productdivisies:

 Server, Computer & Printer Onderdelen
 Storage & Network
 Mobile Parts & Accessores
 Home Entertainment & Lifestyle Electronica
 Surveillance & Security
 Professional AV & Digital Signage
 Point of Sale & Auto-ID

Binnen deze divisies wordt een groot assortiment aan topmerken gedistribueerd. In totaal staat EET Europarts voor meer dan 400.000 verschillende artikelen van zo’n 300 merken, waaronder HP, Lexmark, IBM, Canon, Epson, Acer, Axis, Synology, IQeye, Samsung, Ernitec, Sony, Milestone, Sling Media, B&O PLAY, MicroBattery, MicroMemory, MicroLamp, MicroStorage, MicroConnect, MicroScreen, Hitachi, Western Digital, eSTUFF, Sandberg, Garmin, Jawbone, Kensington, Libratone, en Loewe.

EET Europarts maakt deel uit van de EET Group, die bestaat sinds 1986, en is uitgegroeid tot Europees markleider in IT, security & surveillance, home entertainment en lifestyle electronica. De Group heeft 32 verkoopkantoren over 27 landen in zowel Europa alsook Afrika, telt ongeveer 400 medewerkers, bedient meer dan 40.000 resellers en verwerkt meer dan 750.000 zendingen per jaar. De EET Group is gevestigd in Birkerød, Denemarken, met een distributiecentrum in Ballerup.

ONZE FILOSOFIE

Wij zijn onze klanten en onze leveranciers toegewijd en hebben als doel om binnen voornoemde vakgebieden preffered distributiepartner in Europa en Afrika te zijn. Daarnaast richten wij ons op:

Get your Login today Goede leverancier- en klantondersteuning
Get your Login today Goede productkennis
Get your Login today "One Stop Shop" concept en beschikbaarheid
Get your Login today Goede verkoopmogelijkheden
Get your Login today Goede IT-opties als de webshop, pricefeeds, EDI, XML, e.d.
Get your Login today Betrouwbaarheid

INTERNATIONAAL DISTRIBUTIECENTRUM

Ons distributiecentrum in Ballerup, Denemarken, is een explosie van activiteit die om maximaal overzicht vraagt. Elke dag komen en gaan er duizenden producten voor klanten overal in Europa en Afrika door het magazijn. Om deze goederenstromen te dirigeren worden alle binnenkomende en uitgaande zendingen vastgelegd door meer dan 100 intelligente bewakingscamera’s. Daarnaast hanteren wij strakke procedures die zorgen dat onze dagelijkse zendingen een bijna 100% succesratio kennen!

 


{{vmRightBottomPopup.successMsg}}

{{vmRightBottomPopup.title}}

{{vmRightBottomPopup.body}}

*
*