Over ons

 
 
 
 
Read here about
EET Group's Ethical Guidelines

 

 

EET Europarts is de grootste Europese distributeur op het gebied van videosurveillance, spareparts en accessoires voor computers, printers en mobiele telefoons.

De kernactiviteiten beslaan zeven productdivisies:

 Server, Computer & Printer Parts
 Mobile Parts & Accessories
 Consumer Electronics
 Surveillance & Security
 Professional AV & Digital Signage
 Point of Sale & Auto-ID
 Storage & Network

Binnen deze divisies wordt een groot assortiment aan topmerken gedistribueerd. In totaal staat EET Europarts voor meer dan 1.000.000 verschillende artikelen van zo’n 950 merken, waaronder HP, Lexmark, IBM, Canon, Epson, Acer, Axis, Synology, IQeye, Samsung, Ernitec, Sony, Milestone, Sling Media, MicroBattery, MicroMemory, MicroLamp, MicroStorage, MicroConnect, MicroScreen, Hitachi, Western Digital, eSTUFF, Sandberg, Garmin, en Kensington.

EET Europarts maakt deel uit van de EET Group, die bestaat sinds 1986, en is uitgegroeid tot Europees markleider in IT, security & surveillance, home entertainment en lifestyle electronica. De Group heeft 26 verkoopkantoren over 16 landen in Europa en telt ongeveer 575 medewerkers, bedient meer dan 43.000 resellers en verwerkt meer dan 1,100.000 zendingen per jaar. De EET Group is gevestigd in Birkerød, Denemarken, met een distributiecentrum in Ballerup.


ONZE FILOSOFIE

Wij zijn onze klanten en onze leveranciers toegewijd en hebben als doel om binnen voornoemde vakgebieden preffered distributiepartner in Europa en Afrika te zijn. Daarnaast richten wij ons op:

Get your Login today Goede leverancier- en klantondersteuning 
Get your Login today Goede productkennis 
Get your Login today "One Stop Shop" concept en beschikbaarheid 
Get your Login today Goede verkoopmogelijkheden 
Get your Login today Goede IT-opties als de webshop, pricefeeds, EDI, XML, e.d. 
Get your Login today Betrouwbaarheid


INTERNATIONAAL DISTRIBUTIECENTRUM

Ons distributiecentrum in Ballerup, Denemarken, is een explosie van activiteit die om maximaal overzicht vraagt. Elke dag komen en gaan er duizenden producten voor klanten overal in Europa en Afrika door het magazijn. Om deze goederenstromen te dirigeren worden alle binnenkomende en uitgaande zendingen vastgelegd door meer dan 100 intelligente bewakingscamera’s. Daarnaast hanteren wij strakke procedures die zorgen dat onze dagelijkse zendingen een bijna 100% succesratio kennen!